Υλικά
- σπορέλαιο 0.5 ποτ
- λάδι 0.5 κούπα/ες
- σιμιγδάλι χοντρό 1.5 κούπα/ες
- σιμιγδάλι ψιλό 0.5 γρ
- ζάχαρη 3 κούπα/ες
- κανέλα 1.5 κγ
- γαρύφαλλο 0.25 κγ
- μοσχοκάρυδο 1 πρέζα/ες
- φιλέ αμυγδάλου -
Αγαπημένη συνταγή κυρίως την εποχή της νηστείας. Υλικά 1 κούπα λάδι μισό μισό με σπορέλαιο 2 κούπες σιμιγδάλι , 1,5 χοντρό και μισό ψιλό 3 κούπες ζάχαρη 4 κούπες νερό της βρύσης 1,5 κ.γλ. κανέλλα ¼ κ.γλ.γαρύφαλλο Μια πρέζα μοσχοκάρυδο Αμύγδαλα φιλέ ή χοντροκομμένα ψημένα στους 180o για 5 λεπτά περίπου...
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikesdiadromes.gr