by admin

Γουακαμόλε

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Το μυστικό για καλό γουακαμόλε έχει να κάνει με τα υλικά. Είναι μια ωμή παρασκευή, δεν μαγειρεύεται, άρα τα φρέσκα, καλά και ώριμα υλικά είναι το παν. Τρώγεται φρέσκο και η αλήθεια είναι πως παρόλο που έχει   λάιμ, την επόμενη μέρα θα έχει μαυρίσει.
Διάβασε τη συνταγή στο www.thehealthycook.gr
Κατηγορία: Σάλτσες
Περισσότερες συνταγές: γουακαμόλε

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.thehealthycook.gr