72
Υλικά
- κρεμμύδια 400 γρ
- κρεμμύδια 200 γρ
- κότσι μοσχαρίσιο 1 κιλ
- κύμινο 0.5 κγ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- πάπρικα γλυκιά 2 κσ
- ντοματοπελτές 2 κσ
- κόκκινο κρασί 150 ml
- ζωμός κρέατος 400 ml
- πιπεριές κόκκινες 3 τμχ
- πιπέρι καγιέν -
- αλάτι -
- πιπέρι -
- σκόρδο 2 σκελ
Με λίγα λόγια,εάν αγαπάτε το κοκκινιστό αλλά έχετε βαρεθεί την κλασσική συνταγή αυτό είναι το ιδανικό. Πικάντικο, ζουμερό, και γευστικότατο. Και το καλύτερο; Γίνεται άνετα από την προηγούμενη ημέρα και όχι μόνο δεν χάνει σε γευση αλλά γίνεται ακόμα πιο νόστιμο. *Τα κομμάτια του κρέατος που ενδεικνύονται για το συγκεκριμένο φαγητό είναι το κότσι/ποντίκι γιατί έχει μπόλικο ψαχνό αλλά και αρκετό κολαγόνο ώστε να δώσει μια δυνατή παχιά σάλτσα....
Διάβασε τη συνταγή στο royal-coconut.blogspot.com