by admin

«Γύρος» κοτόπουλου στο …τηγάνι!

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Η δική μου εκδοχή είναι εύκολη και γρήγορη. Τη λέω μάλιστα και διαίτης γιατί τα τελευταία χρόνια φτιάχνω τον κοτόγυρό μου με φιλέτο είτε από στήθος είτε από μπούτι κοτόπουλου, χωρίς όμως το δέρμα. Απαραίτητο για να τον φτιάξουμε είναι ένα καλό αντικολλητικό τηγάνι. Και απλή   παντζαροσαλάτα !
Διάβασε τη συνταγή στο cretangastronomy.blogspot.com
Κατηγορία: Πουλερικά
Περισσότερες συνταγές: γύρος κοτόπουλο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cretangastronomy.blogspot.com