26
Υλικά για 2 άτομα και τηγάνι 28 εκ: 3 μέτριες πατάτες τριμμένες στον τρίφτη 1/2 κρεμμύδι ξερό τριμμένο στον τρίφτη 4 αβγά 4-5 φέτες μπέικον βούτυρο ελάχιστη καστανή ζάχαρη ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση Βάζουμε τις πατάτες με το κρεμμύδι σε ένα σουρωτήρι Τις αλατίζουμε και μετά 5′ τις στραγγίζουμε πολύ καλά να φύγει το νερό Ρίχνουμε ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε Βάζουμε μπόλικο ελαιόλαδο στο τηγάνι και αφήνουμε να κάψει πολύ καλά
Διάβασε τη συνταγή στο www.easykuzina.gr