by admin

Η βασιλόπιτα μουσελίνα της θείας Πιπίτσας

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Την έλεγε βασιλόπιτα-μουσελίνα. Η Αθηνά, που μοιράστηκε μαζί μας τη συνταγή, μου είπε πως είναι αφράτη, νόστιμη και παραμένει υγρή, μέρες μετά. "Τέτοια βασιλόπιτα δεν έχεις ξαναφάει" μου είπε. "Εχει τα ίδια υλικά με ένα κέϊκ, αλλά τελείως διαφορετική χρήση των υλικών". Ετοιμαστείτε να διαβάσετε μια συνταγή που δεν κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Έχω ψάξει πολύ, στα ελληνικά και στα ξένα sites, για να βεβαιωθώ γι'αυτό. Διάβασα για το chiffon cake, το gateau mousseline, το sponge cake, το angel food cake, αλλά δεν θα μπω σε ανάλυση των τρόπων που γίνονται τα διαφορετικά είδη cake. Θα σας πω μόνο πως...
Διάβασε τη συνταγή στο www.tastefull.gr
Περισσότερες συνταγές: βασιλόπιτα, βασιλόπιτα κέικ
Τοπική: Σάμος

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.tastefull.gr