103
Υλικά
- καρότο 450 γρ
- μουστάρδα Dijon 2 κγ
- χυμός λεμονιού 1 κσ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- μέλι 2 κγ
- αλάτι 0.25 κγ
- μαύρο πιπέρι 0.25 κγ
- μαϊντανός 2 κσ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- σταφίδες 1 κσ
Αν βαρεθήκαμε την κλασική καροτοσαλάτα με χυμό λεμονιού ήρθε η ώρα για μια καροτοσαλάτα με καρύδια και σταφίδες. Προσθέτουμε μουστάρδα και αρωματικά χόρτα. Συνοδεύει εξαιρετικά ένα ψαρονέφρι στον φούρνο με μουστάρδα.
Διάβασε τη συνταγή στο icooktoheal.com