98
Υλικά
- κεράσια 600 γρ
- βούτυρο 2 κσ
- αυγά 4 τμχ
- γάλα 1 φλ
- αλεύρι 0.75 φλ
- αλάτι 0.25 κγ
- ζάχαρη 0.5 φλ
- εκχύλισμα αμυγδάλου 0.5 κγ
- εκχύλισμα βανίλιας 0.5 κγ
Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε μια συνταγή και πως μπορείτε να φτιάξετε εύκολα μια παραδοσιακή γαλλική κερασόπιτα (clafoutis aux cerises).Η συνταγή είναι τόσο εύκολη, δεδομένου ότι θα σας πάρει μόνο 5 λεπτά για να την φτιάξετε. Μερικοί ψήνουν την πίτα μαζί με τα κουκούτσια
Διάβασε τη συνταγή στο www.madata.gr