Υλικά
- αυγά 5 τμχ
- ψωμί 5 φέτ
- μπέϊκον 5 φέτ
- πάριζα 2 φέτ
- ντομάτα 1 τμχ
- πιπεριές πράσινες 0.5 τμχ
- φέτα 100 γρ
- κεφαλοτύρι 50 γρ
- κεφαλογραβιέρα 50 γρ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
Η συνταγή γι' αυτή την απίστευτη ομελέτα, είναι της θεία μου της Αντριάνας.
Την έφτιαχνε περισσότερο την εποχή που άρχιζαν να γίνονται οι ντομάτες και βέβαια όχι με μπέικον και πάριζα, αλλά με κομμάτια χοιρινού ή κοτόπουλου, που είχαν περισσέψει.
Δοκιμάστε την οπωσδήποτε!
Την έφτιαχνε περισσότερο την εποχή που άρχιζαν να γίνονται οι ντομάτες και βέβαια όχι με μπέικον και πάριζα, αλλά με κομμάτια χοιρινού ή κοτόπουλου, που είχαν περισσέψει.
Δοκιμάστε την οπωσδήποτε!
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com