Υλικά
- μαγιά ξερή 2 φακ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 400 γρ
- αλεύρι 400 γρ
- αλάτι 2 κγ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- ζάχαρη 2 κσ
Κάθε χρόνο την Καθαρά Δευτέρα, αναρωτιέμαι γιατί δεν τρώμε όλον τον χρόνο λαγάνα. Το ίδιο αναρωτιούνται πολλοί σαν εμένα, αλλά κανείς δε φαίνεται να το θυμάται παρά μόνο όταν πλησιάζει το πρώτο ανοιξιάτικο τριήμερο του χρόνου. Εκτός ίσως από τους κατοίκους της Πτολεμαΐδας που την απολαμβάνουν όλον τον χρόνο, αφού με λαγάνα φτιάχνουν τα σουβλάκια τους σε όλα τα σουβλατζίδικα της πόλης!
Διάβασε τη συνταγή στο www.madameginger.com