103
Υλικά
- φύλλο κρούστας 450 γρ
- σπορέλαιο 250 γρ
- ζάχαρη 250 γρ
- βανίλια 2 τμχ
- πορτοκάλια 2 τμχ
- μαρμελάδα πορτοκάλι 150 γρ
- αυγά 5 τμχ
- γιαούρτι 500 γρ
- κρέμα γάλακτος 200 γρ
- γάλα εβαπορέ 200 γρ
- μπέκιν πάουντερ 20 γρ
- ζάχαρη 600 γρ
- νερό 500 γρ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- πορτοκάλι 1 τμχ
- μαρμελάδα πορτοκάλι 100 γρ
Καταπληκτική συνταγή χωρίς λασπωμένα φύλλα! Λίγα μυστικά ακόμα Είναι η ωραιότερη συνταγή πορτοκαλόπιτας! Την έδειξε τις προάλλες η Αργυρώ! Δεν έχει καμία σχέση με καμία άλλη πιστέψτε με! Τις έχω δοκιμάσει! Τα μυστικά σας τα έγραψα παραπάνω...τη διαφορά την κάνει η μαρμελάδα πορτοκάλι..ειδικά αν είναι σπιτική......
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com