130
Υλικά
- ψωμί 400 γρ
- ταραμάς λευκός 3 κσ
- λεμόνι 2 τμχ
- κρεμμύδια 0.5 τμχ
- σπορέλαιο 400 ml
Η πιο νόστιμη ταραμοσαλάτα που έχω δοκιμασει, από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Λίγα μυστικά ακόμα Στην συνταγή μπορούμε να προσθέσουμε και λίγο άνηθο για επιπλέον γεύση.Είναι καλύτερο να μην χρησιμοποιήσετε ελαιόλαδο αλλά κάποιο σπορέλαιο, για πιο ελαφριά γεύση (μια φορά που την δοκίμασα με ελαιόλαδο άφηνε μια πολύ βαριά γεύση). Επίσης καλό είναι να δοκιμάζετε καθώς προσθέτετε το λάδι, η αρχική συνταγή λέει για μισό λίτρο λάδι, αλλά νομίζω για καλύτερο αποτέλεσμα και πιο έντονη γεύση ταραμά 350 με 400ml είναι αρκετά.Η συνταγή είναι από εδώ....
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com