68
Υλικά
- ζάχαρη άχνη 500 γρ
- γλυκόζη 60 γρ
- μέλι 60 γρ
- ζελατίνη 5 γρ
- βρώσιμη γλυκερίνη 10 γρ
- ζάχαρη άχνη -
- χρώμα ζαχαροπλαστικής -
Η ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑΗ ζαχαροπαστα ή φοντάν, εχει γινει τρελλη μοδα τα τελευταια χρονια. Η παρασκευη της απλη, απλουστατη, η χρηση της κυριως διακοσμητικη. Μπορειτε βεβαια να την προμηθευτειτε και ετοιμη, αλλα αξιζει τον κοπο να δοσκιμασετε να την φτιαξετε μονοι σας. Η βαση της ειναι η ζαχαρη αχνη, η οποια αναμιγνυεται με γλυκοζη, ζελατινη και γλυκερινη; ετσι παιρνουμε μια ελαστικη παστα, η οποια επειτα μπορει να δουλευτει και να παρει οτι σχημα θελουμε...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com