by admin

Ινδοκάρυδο σιροπαστό

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά:

150 γρ. Σιμιγδάλι
150 γρ. Φαρίνα
150 γρ. Ινδοκάρυδο
150 γρ. Βούτυρο γάλακτος σε θερμ.δωματίου
80 γρ. Τριμμένο φουντούκι ή αμύγδαλο
4 αυγά
250 γρ. Ζάχαρη κρυσταλλική
2 κουταλάκια γλυκού baking powder
2 βανίλιες

Σιρόπι

500 ml νερό
500 γρ. Ζάχαρη κρυσταλλική
Χυμό 1 λεμονιού και φλούδα

Καρύδα για το στόλισμα

Διάβασε τη συνταγή στο mageirisa.blogspot.com
Κατηγορία: Διάφορα γλυκά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το mageirisa.blogspot.com