by admin

ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ ΜΕ ΟΥΖΟ & ΠΑΓΩΤΟ ΦΡΑΟΥΛΑ – ΜΑΡΕΓΚΑ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

250 γρ. μαργαρίνη Βιτάμ 150 γρ. ζάχαρη 3 κρόκους 200 γρ. γιαούρτι 100 γρ. ούζο 200 γρ. ινδοκάρυδο 300 γρ. αλεύρι 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 2 βανιλίνες 3 ασπράδια 400 γρ. ζάχαρη 500 γρ. νερό 2 κ.σ. γλυκόζη Φλούδα & χυμό από 1 λεμόνι 100 γρ. ούζο Ινδοκάρυδο Τριμμένο μοσχοκάρυδο Παγωτό Φράουλα – Μαρέγκα Carte D’or  
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr
Κατηγορία: Πίτες-Τάρτες
Περισσότερες συνταγές: ινδοκαρυδόπιτα, παγωτό φράουλα
Συνταγή από Ανδρέας Λαγός

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.chefonair.gr