96
Υλικά
- βιτάμ 250 γρ
- ζάχαρη 150 γρ
- γιαούρτι 200 γρ
- ούζο 100 γρ
- ινδοκάρυδο 200 γρ
- αλεύρι 300 γρ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- βανιλίνη 2 τμχ
- γλυκόζη 2 κσ
- λεμόνι 1 τμχ
250 γρ. μαργαρίνη Βιτάμ 150 γρ. ζάχαρη 3 κρόκους 200 γρ. γιαούρτι 100 γρ. ούζο 200 γρ. ινδοκάρυδο 300 γρ. αλεύρι 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 2 βανιλίνες 3 ασπράδια 400 γρ. ζάχαρη 500 γρ. νερό 2 κ.σ. γλυκόζη Φλούδα & χυμό από 1 λεμόνι 100 γρ. ούζο Ινδοκάρυδο Τριμμένο μοσχοκάρυδο Παγωτό Φράουλα – Μαρέγκα Carte D’or
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr