112
Υλικά
- ελαιόλαδο 50 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- αρακάς 200 γρ
- καπνιστές μπριζόλες 200 γρ
- ζαμπόν 200 γρ
- κρέμα γάλακτος 250 γρ
- παρμεζάνα 100 γρ
- γκράνα 100 γρ
Τα ζυμαρικά με τον συνδυασμό αρακά, κρέμας και κάποιου αλλαντικού, είναι απ’ τις πλέον δημοφιλείς επιλογές στο οικογενειακό τραπέζι σε... Τα ζυμαρικά με τον συνδυασμό αρακά, κρέμας και κάποιου αλλαντικού, είναι απ’ τις πλέον δημοφιλείς επιλογές στο οικογενειακό τραπέζι σε όλη την Ιταλία (fettuccine con panna, piselli e prosciutto). Γίνονται με πολλά διαφορετικά ζυμαρικά ανάλογα με την περιοχή και με ζαμπόν ή προσούτο ή μπέικον, ανάλογα με τα γούστα.
Μιλάμε για μια μακαρονάδα με εντελώς σπιτικό χαρακτήρα που καλεί τρεις γενιές να την απολαύσουν. Με εναλλαγές γεύσεων και υφών απ’ την πράσινη, τραγανή ζωντάνια του αρακά, στη χορταστική αλμύρα του ζαμπόν, και βέβαια στον ηδονικά γλυκό συνδυασμό πάστας, κρέμας και παρμεζάνας.
Μιλάμε για μια μακαρονάδα με εντελώς σπιτικό χαρακτήρα που καλεί τρεις γενιές να την απολαύσουν. Με εναλλαγές γεύσεων και υφών απ’ την πράσινη, τραγανή ζωντάνια του αρακά, στη χορταστική αλμύρα του ζαμπόν, και βέβαια στον ηδονικά γλυκό συνδυασμό πάστας, κρέμας και παρμεζάνας.
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr