by admin

Ιταλικά Κανελόνια με δυο τρόπους: Μπολονέζ & Σπανάκι-Ρικότα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Δύο συνταγές σε μια, λοιπόν, γνήσια Ιταλικές και οι δύο: Η πρώτη, με σάλτσα κιμά Μπολονέζ (cannelloni alla bolognese), μπορεί να γίνει με διαφορετικές σάλτσες κιμά, από τη γνωστή συνταγή μου για αργομαγειρεμένο ραγού, ως την γρήγορη εκδοχή που γράφω πιο κάτω. Η δεύτερη, με σπανάκι και ρικότα (cannelloni con spinaci e ricotta), θέλει μια απλή διαδικασία ετοιμασίας στην οποία συστήνω να χρησιμοποιήσετε, το κατεψυγμένο ψιλοκομμένο σπανάκι του Μπάρμπα Στάθη, που θα λειτουργήσει τέλεια από πλευράς γεύσης και υφής.
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr
Κατηγορία: Ζυμαρικά
Περισσότερες συνταγές: κανελόνια, μπολονέζ

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το caruso.gr