44
Υλικά
- αμύγδαλα 250 γρ
- φιστίκι 250 γρ
- φουντούκι 250 γρ
- ξερά σύκα 50 γρ
- ξερά βερίκοκα 50 γρ
- χουρμάδες 50 γρ
- ξερά δαμάσκηνα 50 γρ
- ζαχαρωμένες φλούδες 50 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 90 γρ
- ζάχαρη 170 γρ
- βούτυρο 80 γρ
- μέλι 125 γρ
- κακάο 2 κσ
- μοσχοκάρυδο 0.25 κγ
- τζίντζερ 0.25 κγ
- κόλιανδρο 0.25 κγ
- άσπρο πιπέρι 0.5 κγ
- κανέλα 0.25 κγ
- ζάχαρη άχνη -
Το Ιταλικό πανφόρτε – Panforte είναι μια από τις συνταγές που πάντα βρίσκονται στο πίσω μέρος του μυαλό μου χρόνια τώρα! Υλικά 250 gr. ξηρούς καρπούς (αμύγδαλα, φυστίκια, φουντούκια) 50 gr. σύκα ξερά 50 gr. βερίκοκα ξερά 50 gr. χουρμάδες ή δαμάσκηνα ξερά...
Διάβασε τη συνταγή στο www.funkycook.gr