121
Υλικά
- mascarpone 250 γρ
- νουτέλα 3 κσ
- πραλίνα φουντουκιού 3 κσ
- πτι μπερ 1 συσκ
- εσπρέσσο 4 φλιτζανάκι
- λικέρ καφέ 1 σφην
- φουντούκι 1.5 κσ
Όταν είδα τη συνταγή, το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν μία ταινία των μετά-εφηβικών μου χρόνων που εκείνα τα χρόνια έκανε επιτυχία, σαν μέρος μίας ολόκληρης σειράς γουέστερν-κωμωδίες. Τέρενς Χιλλ και Μπαντ Σπένσερ στους βασικούς ρόλους, “Ήταν σκληρός και τον ’λέγαν Τρινιτά” ο τίτλος της.Τώρα, το πως και έγινε αυτός ο συνειρμός, είναι μάλλον για το κρεβάτι ψυχολόγου. Εν πάση περιπτώσει, όταν είδα το γλυκό που στο σχήμα του θύμιζε ...τούβλο, στη γεύση όμως γλυκό μωσαϊκό, σαλάμι, αποφάσισα να το βαπτίσω έτσι, στη συνταγή που θα ανέβαζα εδώ μέσα....
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr