144
Υλικά
- καβούρια 10 τμχ
- κρεμμύδια 5 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- καυτερές πιπεριές 1 τμχ
- πιπεριές κέρατο 2 τμχ
- ελαιόλαδο 1 ποτ κρασ
- ντομάτα 1 κιλ
- κονκασέ 2 κουτί
- κύβος λαχανικών 1 τμχ
- ούζο 1 σφην
- μαϊντανός 1 ματσ.
- ζάχαρη 1 τσιμπ
Τα καβούρια, για αυτούς που ξέρουν να τα φάνε, είναι ένας καταπληκτικός μεζές για ουζάκι!!!!Και λέω όσοι ξέρουν να τα φάνε, γιατί θέλουν τρόπο στο άνοιγμα και στην συνέχεια στο πιπίλισμα του κελύφους τους, για να πάρουμε όλη την νοστιμιά τους!!!!Πρόσφατα τα έφαγα μαγειρεμένα από τα χεράκια της φίλης μου Κατερίνας.Δεν μπορώ να σας περιγράψω την νοστιμιά τους, ήταν πραγματικά υπέροχα!Πάμε να δούμε πως τα έφτιαξε!
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com