196
Υλικά
- κριθαράκι 250 γρ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- πιπεριές Φλωρίνης 1 τμχ
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- πιπεριές τσίλι 2 τμχ
- ντομάτα 800 γρ
- μαϊντανός 0.5 φλ
- καβουρμάς 250 γρ
- ζωμός βοδινού 2 φλ
- κεφαλοτύρι 1 φλ
Αν φτιάξετε αυτό το γιουβέτσι, δεν θα θέλετε να ξαναμαγειρέψετε το κριθαράκι σας με άλλο τρόπο!
Διάβασε τη συνταγή στο www.e-sofia.gr