87
Υλικά
- καβούρια 400 γρ
- αγγούρι 2 τμχ
- βαλεριάνα 2 φλ
- λεμόνι 2 τμχ
- σάλτσα ψαριού 2 κσ
- σησαμέλαιο 3 κσ
- κόλιαντρο 0.5 ματσ.
- μαϊντανός 0.5 ματσ.
Υλικά για 4-6 άτομα - 400 γρ. ψίχα καβουριού - 1-2 αγγούρια - 2 φλιτζάνια φύλλα βαλεριάνας Για τη σάλτσα - Χυμό από δύο λεμόνια - 1-2 κ.σ. σάλτσα για ψάρι (nampla) - 2-3 κ.σ. σησαμέλαιο - 1/2 ματσάκι φρέσκο κολιαντρό ή μαϊντανό
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecook.gr