183
Υλικά
- καβουρόψιχα 170 γρ
- μήλα 0.5 τμχ
- αβοκάντο 0.5 τμχ
- λεμόνι 2 κσ
- μαγιονέζα 120 γρ
- horseradish sauce 1 κγ
- ροζ πιπέρι 1 κσ
- μαϊντανός 1 κσ
- ξύδι 0.5 σφην
- ελαιόλαδο 0.5 σφην
- αλάτι -
Ψίχα καβουριών σε κονσέρβα -ελλείψη φρέσκων- με αβοκάντο, ελαφρώς ξινούτσικο μήλο, μαγιονέζα και ροζ γλυκοπικάντικο πιπέρι είναι τα βασικά συστατικά για αυτή τη σαλάτα.Η λεπτή γεύση της καβουρόψιχας σε μια σαλάτα δροσερή και φίνα. Γεύση ιδιαίτερη και πολύ νόστιμη. Ευφραίνει τον ουρανίσκο και μας αφήνει με μια ευχάριστη γευστική εμπειρία.
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es