37
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 κούπα/ες
- σιμιγδάλι ψιλό 0.5 κούπα/ες
- αλάτι 0.5 κγ
- μπέκιν πάουντερ 1.5 κγ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- καρύδια 0.5 κούπα/ες
- ελαιόλαδο 1 κούπα/ες
- ζάχαρη 0.33 κούπα/ες
- χυμός πορτοκαλιού 1 κούπα/ες
- λικέρ πορτοκάλι 1 σφην
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κσ
- κανέλα 2 κγ
- γαρύφαλλο 1 κγ
- μέλι 1.5 κούπα/ες
- ζάχαρη 2 κούπα/ες
- πορτοκάλι 0.5 τμχ
- πορτοκάλι 0.5 τμχ
- χυμός λεμονιού 1 κγ
- κανέλα 2 τμχ
- γαρύφαλλο 3 κγ
Υλικά (40 - 50 κομμάτια ανάλογα το μέγεθος) Στερεά Υλικά 3 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μισό μισό με αλέυρι ολικής άλεσης) 1/2 κούπα σιμιγδάλι ψιλό 1/2 κουταλάκι αλάτι 1 1/2 κουταλάκι baking powder 1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα 1/2 κούπα ψιλοκομμένα καρύδια Υγρά Υλικά 1 κούπα ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο 1/3 της κούπας ζάχαρη (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στέβια*, ανάλογα με το είδος της θα υπολογίσετε πόσο πρέπει να βάλετε ώστε να έχετε την αναλογία που αντιστοιχεί σε 65 γρ ζάχαρη)
Διάβασε τη συνταγή στο eri-captaincook.blogspot.com