126
Υλικά
- καλαμάρια 2 κιλ
- κοφτό μακαρονάκι 500 γρ
- κόκκινο κρασί 450 ml
- κονκασέ 500 γρ
- ζωμός λαχανικών 1 τμχ
- ελαιόλαδο 250 ml
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- καρότο 1 τμχ
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- σέλερι 1 κλων
- θυμάρι 1 κσ
- ρίγανη 0.5 κσ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
2 κιλά καλαμαράκια 500 γρ. κοφτό μακαρονάκι 450 ml κρασί κόκκινο ξηρό 500 γρ. Pummaro ψιλοκομμένο κλασικό τοματάκι 1 «Σπιτικό» Ζωμό Λαχανικών Knorr 250 ml ελαιόλαδο Άλτις 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 καρότο κομμένο σε ψιλές φέτες 1 μικρή πράσινη πιπεριά κομμένη σε ζάρια 1 κλωνάρι σέλερυ ψιλοκομμένο 1 κ.σ. θυμάρι ½ κ.σ. ρίγανη 1 φύλλο δάφνης πιπέρι και αλάτι
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr