472
Υλικά
- καλαμάρια 750 γρ
- πατάτες 750 γρ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 3 σκελ
- ντομάτα 350 γρ
- κάπαρη 2 κσ
- κόκκινο κρασί 0.5 φλ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- γαρύφαλλο 4 τμχ
- μαραθόσπορος 1 κσ
- δαφνόφυλλα 3 φύλλα
- πιπέρι 1 κσ
- ζάχαρη -
- αλάτι -
- ελαιόλαδο -
Σας αρέσουν τα θαλασσινά; Αφελής ερώτηση φυσικά... Ειδικά τα καλαμαράκια και ειδικότερα όταν είναι ολόφρεσκα! Υπάρχουν πολλοί τρόποι να μαγειρευτούν, αν και η πρώτη σκέψη όλων πάει στο τηγάνι! Η δική μας όμως όχι! Σήμερα τα μαγειρέψαμε στην κατσαρόλα με πατάτες γιαχνί και είχαμε ένα πλήρες και χορταστικό γεύμα (αφού βουτήξαμε και ζεστό ψωμί στη νόστιμη σάλτσα)! ...
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com