47
Υλικά
- καλαμάρια 1 κιλ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 100 γρ
- καλαμποκάλευρο 100 γρ
- κορν φλάουρ 100 γρ
- σκόρδο 0.5 κγ
- αλάτι 0.5 κγ
- μέλι 1 κσ
- σόδα αναψυκτικό 300 ml
- ηλιέλαιο 700 ml
Καλαμαράκια με τραγανή κρούστα εξωτερικά και αφράτα εσωτερικά που κάνεις δεν μπορεί να αντισταθεί! 1 κιλό καλαμαράκια καθαρισμένα και κομμένα σε ροδέλες 100 γρ αλεύρι γ 100 γρ καλαμποκάλευρο 100 γρ κορν φλάουρ 1/2 κτγ σκόνη σκόρδου (προαιρετικά) 1/2 κτγ αλάτι θαλασσινό χυμό από 1 λεμόνι 1 κτσ μέλι 300 ml σόδα παγωμένη 700 ml ηλιέλαιο για το τηγάνισμα ΟΔΗΓΙΕΣ Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τις ροδέλες από το καλαμάρι, το χυμό λεμονιού, το μέλι και αφήνουμε να μαριναριστούν για 15 λεπτά
Διάβασε τη συνταγή στο kitchenvillage.gr