63
Υλικά
- καλαμάρια 450 γρ
- σκόρδο 5 σκελ
- τζίντζερ κγ
- πιπεριές πράσινες 100 γρ
- γλυκομπίζελα 100 γρ
- φυστικέλαιο 1.5 κσ
- κορν φλάουρ 2 κγ
- ζωμός κοτόπουλο 3 κσ
- ρυζόκρασο 1 κσ
- σέρι 1 κσ
- σάλτσα στρειδιών 2 κσ
- σάλτσα σόγιας 1 κσ
- σάλτσα σόγιας 2 κγ
- αλάτι 2 κγ
- σησαμέλαιο 2 κγ
Υλικά 450 γρ. καλαμάρια 5 σκελίδες σκόρδο 3 εκ. πιπερόριζα 100 γρ. πράσινη πιπεριά 100 γρ. γλυκομπίζελα 1 ½ κ.σ. φυστικέλαιο 2 κ.γ. κορν φλάουρ 3 κ.σ. ζωμός κότας 1 κ.σ. κρασί ρυζιού Σαοξίνγκ, εναλλ. ξηρό σέρυ 2 κ.σ. σάλτσα στρειδιών...
Διάβασε τη συνταγή στο www.ucook.gr