73
Υλικά
- καλαμάρια 2 τμχ
- φινόκιο 1 τμχ
- πορτοκάλια 2 τμχ
- κόλιανδρο 0.5 ματσ.
- ρίγανη 1 κλων
- ξύδι βαλσαμικό 20 ml
- ελαιόλαδο 10 ml
2 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 1 ΦΙΝΟΚΙΟ ΦΙΛΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΧΥΜΟ ΑΠΟ 1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ 1/2 ΜΑΤΣ. ΚΟΛΙΑΝΔΡΟ 1 ΚΛΩΝ. ΦΡΕΣΚΙΑ ΡΙΓΑΝΗ 20 ML ΞΙΔΙ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ 10 ML ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr