28
Υλικά
- καλαμάρια 4 τμχ
- μουστάρδα 2 κσ
- κουρκουμάς 0.2 κγ
- ελαιόλαδο 0.5 κούπα/ες
- ρύζι για πιλάφι 1 κούπα/ες
- ντοματοπολτός 2 κσ
- κάρυ 0.5 κγ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ζωμός λαχανικών 2.5 κούπα/ες
- σταφίδες 1 φλιτζανάκι
- κουκουνάρι 2 κσ
- μαϊντανός 0.5 κούπα/ες
Υλικά
της συνταγής μας 4 καλαμάρια φρέσκα ή κατεψυγμένα 1200 γρ. 2.κ.σ. μουστάρδα με θυμάρι 1/5 κ.γλ. κουρκουμά 1/2 κούπα ελαιόλαδο αλάτι-πιπέρι ρίγανη και θυμάρι φρέσκο ψιλοκομμένο ή ξερό 2 λαδόκολλες Για το
πιλάφι 1 κούπα ρύζι για πιλάφι 2 κ.σούπας πολτό ντομάτας 1/2 κ.γλ. κάρυ 1 κρεμμύδι 2 1/2 κούπες νερό χλιαρό ή ζωμό λαχανικών 1 φλιτζανάκι του καφέ σταφίδες ξανθές 2.κ.σ. κουκουνάρι 1/2 κούπα μαϊντανό
της συνταγής μας 4 καλαμάρια φρέσκα ή κατεψυγμένα 1200 γρ. 2.κ.σ. μουστάρδα με θυμάρι 1/5 κ.γλ. κουρκουμά 1/2 κούπα ελαιόλαδο αλάτι-πιπέρι ρίγανη και θυμάρι φρέσκο ψιλοκομμένο ή ξερό 2 λαδόκολλες Για το
πιλάφι 1 κούπα ρύζι για πιλάφι 2 κ.σούπας πολτό ντομάτας 1/2 κ.γλ. κάρυ 1 κρεμμύδι 2 1/2 κούπες νερό χλιαρό ή ζωμό λαχανικών 1 φλιτζανάκι του καφέ σταφίδες ξανθές 2.κ.σ. κουκουνάρι 1/2 κούπα μαϊντανό
Διάβασε τη συνταγή στο maxistinkouzina.blogspot.com