124
Υλικά
- αλεύρι σκληρό 1 κιλ
- ρακή-τσικουδιά 1 σφην
- λεμόνι 0.5 τμχ
- αλάτι 0.5 κγ
- λάδι 0.5 ποτ κρασ
- τυρομάλαμα 1 κιλ
- στακοβούτυρο 2 κσ
- μυζήθρα 100 γρ
- αλάτι 1 κγ
- αυγά 2 τμχ
για ενα κιλο αλευρι σκληρο,θα χρειαστειτε
1 σφηνακι τσικουδια,
1/2 χυμο μισου λεμονιου,
1/2 γλυκου αλατι,
1/2 ποτηρι κρασιου λαδι,
λιγο μπαικιν παουντερ στην μυτη του κουταλιου του γλυκου,
Γεμιση
1 κιλο τυρι κρητικο τυρομαλαμα.
2 κουταλιες σουπας στακα,
1οο γρ.μυζηθρα φρεσκια,
1 κουταλακι του γλυκου αλάτι
,δοκιμαστε και φτιαξτε την γευση οπως σας αρεσει.
λιγα φυλλα δυοσμου ψιλοκομενα,
2 αυγα ελαφρα χτυπημενα.
1 σφηνακι τσικουδια,
1/2 χυμο μισου λεμονιου,
1/2 γλυκου αλατι,
1/2 ποτηρι κρασιου λαδι,
λιγο μπαικιν παουντερ στην μυτη του κουταλιου του γλυκου,
Γεμιση
1 κιλο τυρι κρητικο τυρομαλαμα.
2 κουταλιες σουπας στακα,
1οο γρ.μυζηθρα φρεσκια,
1 κουταλακι του γλυκου αλάτι
,δοκιμαστε και φτιαξτε την γευση οπως σας αρεσει.
λιγα φυλλα δυοσμου ψιλοκομενα,
2 αυγα ελαφρα χτυπημενα.
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com