308
Υλικά
- καλκάνι 1 τμχ
- θυμάρι 1 ματσ.
- ρίγανη 1 πρέζα/ες
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- σχοινόπρασο 1 ματσ.
- μαϊντανός 1 ματσ.
- βασιλικός 1 ματσ.
- σκόρδο 1 σκελ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- λευκό κρασί 1 ποτ
Το καλκάνι στο φούρνο είναι ένα νόστιμο και ελαφρύ πιάτο. Το καλκάνι είναι ένα θαλάσσιο ψάρι, έχει πολύ λίγες θερμίδες, αλλά είναι πλούσιο σε νάτριο και κάλιο. Εχει επίσης πολλές πρωτεΐνες, φώσφορο και σίδηρο.
Διάβασε τη συνταγή στο sintagesninas.altervista.org