65
Υλικά
- μακαρόνια 1.5 πκτ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ντοματίνια 500 γρ
- ελαιόλαδο 0.75 φλ
- ξύδι βαλσαμικό 3 κσ
- σκόρδο 2 σκελ
- βασιλικός 1 κσ
- θυμάρι 1 κσ
- ντοματοπελτές 1.5 κσ
Εκτός από καθαρά μεσογειακή είναι κι η απόλυτα καλοκαιρινή μακαρονάδα καθώς δεν σερβίρεται ζεστή αλλά μάλλον χλιαρή. Την διακρίνει δε και μια πρακτική ευκολία, καθώς η σάλτσα μπορεί να ετοιμαστεί από νωρίς και τελευταία στιγμή, όπως μετά την δουλειά ή μετά το μπάνιο μας στην θάλασσα, να ετοιμάσουμε και τα μακαρόνια.
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr