244
Σε αυτές λοιπόν τις συνθήκες η μαγειρική περιορίζεται στα απολύτως απαραίτητα και γίνεται ή πολύ νωρίς το πρωί ή πολύ αργά το βράδυ, αλλά κυρίως παίρνει ελάχιστη ώρα. Α! Και πρέπει να είναι και child friendly….
Οπότε το γιουβέτσι είναι σιγουράκι. Όμως καμία διάθεση δεν έχω να ανάψω το φούρνο (αν και αυτή η συνταγή μου για γιουβέτσι είναι πολύ δυνατή) και έτσι το έκανα όλο στην κατσαρόλα. Και επειδή ήθελα κάτι πιο ελαφρύ, είπα να το φτιάξω με κοτόπουλο. Τρελή επιτυχία! Φρέσκια ντοματούλα, χυλωμένο κριθαράκι και μπόλικο τριμμένο τυρί κάνουν ένα φαγάκι νόστιμο, σχετικά οικονομικό και κυρίως εύκολο. Θα το αγαπήσετε πολύ, το υπόσχομαι.
Οπότε το γιουβέτσι είναι σιγουράκι. Όμως καμία διάθεση δεν έχω να ανάψω το φούρνο (αν και αυτή η συνταγή μου για γιουβέτσι είναι πολύ δυνατή) και έτσι το έκανα όλο στην κατσαρόλα. Και επειδή ήθελα κάτι πιο ελαφρύ, είπα να το φτιάξω με κοτόπουλο. Τρελή επιτυχία! Φρέσκια ντοματούλα, χυλωμένο κριθαράκι και μπόλικο τριμμένο τυρί κάνουν ένα φαγάκι νόστιμο, σχετικά οικονομικό και κυρίως εύκολο. Θα το αγαπήσετε πολύ, το υπόσχομαι.
Διάβασε τη συνταγή στο foodjunkie.eu