141
Τα τελευταία χρόνια οι Έλληνες αγαπήσαμε πολύ τις παρασκευές με βάση ωμό ψάρι όπως ταρτάρ, σεβίτσε, καρπάτσιο, σασίμι και σούσι. Όλες αυτές οι γαστρονομικές ιδέες που μας ήρθαν από εξωτικές κουζίνες τελικά ταίριαξαν ιδανικά στο ελληνικό κλίμα και βέβαια στην εκλεκτή πρώτη ύλη για ψάρια και θαλασσινά που βρίσκει κανείς στη χώρα μας, ίσως την καλύτερη στον κόσμο σε πολλά είδη.
Οι παρασκευές με ωμό ψάρι αγκαλιάστηκαν παράλληλα και απ’ τους σεφ, που έχουν τη δυνατότητα να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους καθώς οι συνδυασμοί που μπορούν να γίνουν είναι πρακτικά ανεξάντλητοι!
Οι παρασκευές με ωμό ψάρι αγκαλιάστηκαν παράλληλα και απ’ τους σεφ, που έχουν τη δυνατότητα να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους καθώς οι συνδυασμοί που μπορούν να γίνουν είναι πρακτικά ανεξάντλητοι!
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr