105
Υλικά
- καρότο 250 γρ
- σπορέλαιο 80 γρ
- χυμός 100 γρ
- πορτοκάλι 0.5 τμχ
- αυγά 140 γρ
- ζάχαρη άχνη 220 γρ
- αλεύρι αμυγδάλου 100 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 φακ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
ΚΑΜΊΛΕ : ΑΦΡΑΤΑ ΚΕΚΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΡΟΤΟ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΑΤα camille (διαβάζεται καμίλε στα ιταλικά) είναι αφράτα κεκάκια, πολύ δημοφιλή στην Ιταλία. Πατέντα της Barilla από την σειρά σνακ Mulino Bianco, έχουν σχήμα ημι-σφαιρικό και ανάμεσα στα συστατικά τους θα βρείτε καρότο, αμύγδαλα και πορτοκάλι.Πραγματικά υπέροχα κεκάκια, πολύ γευστικά, κατάλληλα γιά το πρωινό, το απογευματινό τσάϊ ή τον καφέ, αλλά και όποτε νιώσετε λιγούρα, διατηρούνται αφράτα και μαλακά γιά πολλές ημέρες.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com