by admin

Κανελόνια αλά κρέμ 2

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η κλασσική γέμιση των cannelloni, κιμάς, σε συνδυασμό με μια πλούσια κρέμα και τυριά. Λίγα μυστικά ακόμα Για να μη "φύγει" η γέμιση από τα κανελόνια είναι καλύτερα να τα τοποθετούμε κολλητά, άνοιγμα με άνοιγμα. Για να μην "ραγίσει" το ζυμαρικό η γέμιση θα πρέπει να είναι κρύα και να μην το παραγεμίσουμε. 1 κουταλιά της σούπας (γεμάτη) σε κάθε κανελόνι είναι αρκετή...
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com
Κατηγορία: Ζυμαρικά
Περισσότερες συνταγές: κανελόνια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cookpad.com