106
Υλικά
- κανελόνια 20 τμχ
- κανελόνια 1 κουτί
- κιμάς μοσχαρίσιος 350 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- χυμός ντομάτας 3 τμχ
- παρμεζάνα 1 κούπα/ες
- κρέμα γάλακτος 1 τμχ
- γαρύφαλλο 4 τμχ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
Η κλασσική γέμιση των cannelloni, κιμάς, σε συνδυασμό με μια πλούσια κρέμα και τυριά. Λίγα μυστικά ακόμα Για να μη "φύγει" η γέμιση από τα κανελόνια είναι καλύτερα να τα τοποθετούμε κολλητά, άνοιγμα με άνοιγμα. Για να μην "ραγίσει" το ζυμαρικό η γέμιση θα πρέπει να είναι κρύα και να μην το παραγεμίσουμε. 1 κουταλιά της σούπας (γεμάτη) σε κάθε κανελόνι είναι αρκετή...
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com