75
Υλικά
- κανελόνια 1 πκτ
- χυμός ντομάτας 500 γρ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- κεφαλοτύρι 4 κσ
- πιπέρι 1 κγ
- κανέλα 1 πρέζα/ες
- αλάτι -
- σπανάκι 500 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 τμχ
- χυμός ντομάτας 0.5 φλ
- κονκασέ 1 τμχ
- ελαιόλαδο 0.33 φλ
- φέτα 250 γρ
- μοσχοκάρυδο 0.33 κγ
- ζάχαρη 1 κγ
Υλικά συνταγής 1 πακέτο κανελόνια 500γρ. χυμό ντομάτας (κατά προτίμηση φρέσκες) 4 κ.σ. ελαιόλαδο 4 κ.σ. κεφαλοτύρι 1 κ.γ. πιπέρι 1 πρέζα κανέλα αλάτι για τη γέμιση 500γρ. σπανάκι 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο ½ φλιτζ. χυμό ντομάτας ή μια ντομάτα μεγάλη κονκασέ κομμένη 1/3 φλιτζ. ελαιόλαδο 250γρ. φέτα 1/3 κ.γ. μοσχοκάρυδο αλάτι πιπέρι ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr