124
Υλικά
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- ζάχαρη 1 κσ
- χυμός ντομάτας 200 γρ
- κανελόνια 20 τμχ
- κιμάς μοσχαρίσιος 750 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- καρότο 1 τμχ
- χυμός ντομάτας 100 γρ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- μπαχάρι 4 κόκκοι
- κεφαλογραβιέρα 250 γρ
- γάλα εβαπορέ 1 φλ
Κυριακή μεσημέρι… κλασικό οικογενειακό τραπέζι! Είναι η ώρα που σχεδόν σε κάθε σπίτι, όλα τα μέλη της οικογένειας μαζεύονται για να γευματίσουν, να συζητήσουν και να περάσουν λίγο χρόνο μαζί, μιας και οι υποχρεώσεις της εβδομάδας θέλοντας και μη, μας απομακρύνουν. Ένα μαγειρευτό και νόστιμο φαγητό που θα ευχαριστήσει μεγάλους και παιδιά, είναι και τα κανελόνια με κιμά… Μαγειρεμένα στο φούρνο με σαλτσούλα και μπόλικη κεφαλογραβιέρα! Κλασικό και αγαπημένο!
Διάβασε τη συνταγή στο projectfood.gr