80
Υλικά
- κανελόνια 20 τμχ
- στήθος κοτόπουλου 3 τμχ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- καρότο 2 τμχ
- σέλερι 2 κλων
- κρεμμύδια 1 τμχ
- λευκό κρασί 1 φλ
- σάλτσα πέστο 1 φλ
- σκόρδο 1 σκελ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- σπανάκι 500 γρ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- βούτυρο 100 γρ
- αλεύρι 100 γρ
- γάλα 1 λτ
- αυγά 2 τμχ
- άσπρο πιπέρι -
- πέστο 2 φλ
20 κανελόνια 3 φιλέτα στήθος κοτόπουλο ψιλοκομμένο 3 κ.σ. ελαιόλαδο 2 καρότα 2 κλωνάρια σέλερυ 1 κρεμμύδι 1 φλ. λευκό ξηρό κρασί 1 φλ. έτοιμη σάλτσα πέστο 1 σκ. σκόρδο 2 κ.σ. ελαιόλαδο 500 γρ. φρέσκο σπανάκι αλάτι, πιπέρι Για τη μπεσαμέλ με πέστο 100 γρ. βούτυρο 100 γρ. αλεύρι 1 λίτρο γάλα 2 αβγά αλάτι λευκό πιπέρι 2 φλ. πέστο
Διάβασε τη συνταγή στο argiro.gr