88
Σίγουρα θα καταπλήξει όσους το γευτούν !!!
Κάνουμε τον κιμά όπως το κάνει ο καθένας για τα μακαρόνια αλλά το αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά έως να πιεί τα ζουμάκια του.Εγώ έβαλα τον κιμά με λίγο λάδι, κρεμμύδι και το σκόρδο τριμμένο στο μούλτι,
Τα υγρά θα πρέπει να καλύπτουν τα κανελόνια.
Κάνουμε τον κιμά όπως το κάνει ο καθένας για τα μακαρόνια αλλά το αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά έως να πιεί τα ζουμάκια του.Εγώ έβαλα τον κιμά με λίγο λάδι, κρεμμύδι και το σκόρδο τριμμένο στο μούλτι,
Τα υγρά θα πρέπει να καλύπτουν τα κανελόνια.
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com