158
Υλικά
- φύλλο κανταΐφι 1 πκτ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- γάλα φρέσκο 1 λτ
- αυγά 6 τμχ
- πάπρικα γλυκιά 1 κσ
- μοσχοκάρυδο 2 πρέζα/ες
- βούτυρο γάλακτος 2 κσ
- κεφαλογραβιέρα 300 γρ
- κασέρι 300 γρ
- ζαμπόν 300 γρ
- ελαιόλαδο 0.25 φλ
Η συνταγή ειναι της Αργυρώς Μπαρμπαρήγου με καποια τροποποιηση απο μενα. Αφαίρεσα 3 υλικά που θεώρησα υπερβολή ,τις πιπεριες φλωρινης, τη φέτα (ειναι πολλα τα τυρια) και τα 2 αβγα που αναφερει στη γεμιση..
Βγήκε τέλειο!!! Αν ομως θελετε την αυθεντική συνταγή δειτε στο link
https://www.argiro.gr/recipe/kantaifi-soufle-me-turia-zampon-kai-piperies-florinis/...
Βγήκε τέλειο!!! Αν ομως θελετε την αυθεντική συνταγή δειτε στο link
https://www.argiro.gr/recipe/kantaifi-soufle-me-turia-zampon-kai-piperies-florinis/...
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com