73
Υλικά
- φύλλο κανταΐφι 500 γρ
- γάλα φρέσκο 500 γρ
- αυγά 2 τμχ
- μαργαρίνη 0.33 φλ
- βούτυρο 0.33 φλ
- κιμάς μοσχαρίσιος 400 γρ
- κιμάς χοιρινός 400 γρ
- πράσα 5 τμχ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- καρότο 1 τμχ
- ντομάτα 2 τμχ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- κασέρι 0.5 φλ
- κεφαλογραβιέρα 0.5 φλ
- μαϊντανός 3 κσ
- ζάχαρη 1 πρέζα/ες
- γάλα φρέσκο 2 φλ
- αυγά 2 τμχ
- μαργαρίνη 1 κσ
- βούτυρο 1 κσ
- κορν φλάουρ 4 κσ
Μια πολύ γνωστή πιτούλα, φτιαγμένη όμως λίγο διαφορετικά, χωρίς τα κλασικά φύλλα.
Στρωμένη πάνω σε αφράτο κανταΐφι και ανακατεμένη με μια ελαφριά κρέμα μπεσαμέλ, που την κάνει απίστευτα γευστική, γίνεται ένα πολύ εντυπωσιακό πρώτο πιάτο, αλλά και κυρίως.
Στρωμένη πάνω σε αφράτο κανταΐφι και ανακατεμένη με μια ελαφριά κρέμα μπεσαμέλ, που την κάνει απίστευτα γευστική, γίνεται ένα πολύ εντυπωσιακό πρώτο πιάτο, αλλά και κυρίως.
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com