by admin

Κανταϊφόπιτα με κιμά και πράσα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Μια πολύ γνωστή πιτούλα, φτιαγμένη όμως λίγο διαφορετικά, χωρίς τα κλασικά φύλλα.
Στρωμένη πάνω σε αφράτο κανταΐφι και ανακατεμένη με μια ελαφριά κρέμα μπεσαμέλ, που την κάνει απίστευτα γευστική, γίνεται ένα πολύ εντυπωσιακό πρώτο πιάτο, αλλά και κυρίως.
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com
Κατηγορία: Πίτες αλμυρές
Περισσότερες συνταγές: κιμαδόπιτα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το faghta-giagias.blogspot.com