112
Υλικά
- λευκό ξύδι 250 γρ
- κανέλα 0.5 ξύλο/α
- γαρύφαλλο 12 τμχ
- κόλιαντρο 1 κσ
- αστεροειδής γλυκάνισος 1 τμχ
- κάρδαμο 3 κόκκοι
Συναντάμε τα φυτά κάπαρης να φύονται ελεύθερα στη φύση. Είναι ένα μαγευτικό φυτό που αναπτύσσεται σε μέρη με πλήρη ηλιοφάνεια και ζεστό έως πολύ ζεστό καλοκαίρι και σε πολύ πτωχά εδάφη σχεδόν χωρίς νερό. Κι όμως επιμένει να υπάρχει και να μας χαρίζει τους μικρούς ανθούς της -τα ανώριμα μπουμπούκια της- για να γίνουν το μήλο της Έριδος μεταξύ των ανθρώπων, των πουλιών και των μυρμηγκιών.
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es