157
Υλικά
- αβοκάντο 1 τμχ
- καπνιστός σολομός 100 γρ
- κρεμμύδια 0.25 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 τμχ
- άνηθος 1 ματσ.
- μουστάρδα 1 κσ
- ξύδι βαλσαμικό 1 κσ
- λεμόνι 1 κσ
- λάδι 3 κσ
Ο καπνιστός σολομός εκτός από έτοιμο γεύμα στο άψε-σβήσε είναι πολύ ταιριαστός και με τις πράσινες σαλάτες. Υλικά: κόκκινο και άσπρο σγουρό μαρούλι (λόλο ρόσσο και λόλο μπιάνκο) μπορείτε να τα αντικαταστήσετε με απλό μαρούλι 1 αβοκάντο 100 γρ. καπνιστό σολομό 1/4 ξερό κρεμμύδι ή 1 φρέσκο 1 μικρό ματσάκι άνηθο Για τη σως: 1 κ.σ. μουστάρδα 1 κ.σ. ξύδι βαλσαμικό 1 κ.σ. λεμόνι 2 -3 κ.σ. λάδι
Διάβασε τη συνταγή στο thisauroikouzinas-syntages.blogspot.com