204
Υλικά
- αυγά 2 τμχ
- αλεύρι μαλακό 120 γρ
- γάλα 300 ml
- βούτυρο 25 γρ
- αλάτι 0.5 κγ
- κόκκινο πιπέρι 0.5 κγ
- άνηθος 1 κσ
- μάραθος 1 κσ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 κσ
Κομμάτια καπνιστού σολομού ακουμπισμένα απαλά πάνω σε μια μίνι κρέπα με crème fraîche. Έξτρα γεύση δίνουν η κάπαρη, το αγγουράκι τουρσί, κλαδάκια άνιθου και ξύσμα λεμονιού. Λίγη αλμύρα και λίγη οξύτητα κόβουν τη λιπαρότητα της σάρκας του ψαριού. Αυτός είναι ένας δίσκος που μπορείτε να στήνετε πολύ εύκολα και πιστέψτε με πολύ οικονομικά.
Διάβασε τη συνταγή στο www.tastefull.gr