272
Είναι φορές που ψάχνω απελπισμένα να βρω καινούριους τρόπους να μαγειρέψω αγαπημένα υλικά και ν’ ανακαλύψω νέες μεθόδους που θα κάνουν τον πρωταγωνιστή ενός πιάτου να λάμψει...
Ανακατεμένες με μπόλικο ελαιόλαδο, λίγο μπούκοβο και αλάτι, ψημένες στο γκριλ σε πολύ δυνατή φωτιά για μερικά μονάχα λεπτά και στη συνέχεια περιχυμένες με ένα μείγμα ελαιόλαδου, λεμονιού και φρέσκου, ψιλοκομμένου μαϊντανού, είναι η πεμπτουσία της απλότητας, και ξέρετε κάτι; Δεν χρειάζονται απολύτως τίποτα άλλο.
Ανακατεμένες με μπόλικο ελαιόλαδο, λίγο μπούκοβο και αλάτι, ψημένες στο γκριλ σε πολύ δυνατή φωτιά για μερικά μονάχα λεπτά και στη συνέχεια περιχυμένες με ένα μείγμα ελαιόλαδου, λεμονιού και φρέσκου, ψιλοκομμένου μαϊντανού, είναι η πεμπτουσία της απλότητας, και ξέρετε κάτι; Δεν χρειάζονται απολύτως τίποτα άλλο.
Διάβασε τη συνταγή στο greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com