53
Υλικά
- ζάχαρη 3 κσ
- κανέλα 1 κγ
- μοσχοκάρυδο 0.33 κγ
- αλάτι 0.25 κγ
- χυμός λεμονιού 1 κσ
- μαργαρίνη 3 κσ
- βανίλια 1 τμχ
ΥΛΙΚΑ ¼ φλ. ζάχαρη καστανή 3 κ.σ. ζάχαρη άσπρη 1 κ.γ. κανέλα 1/3 κ.γ. μοσχοκάρυδο ¼ κ.γ. αλάτι 1 κ.σ. χυμό λεμονιού 3 κ.σ. μαργαρίνη με βούτυρο Flora Soft 1 λοβό βανίλιας...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr