by admin

ΚΑΡΜΠΟΝΆΝΤ ΑΠΟ ΤΗ ΦΛΑΝΔΡΑ

No ratings yet

  (2)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η καρμπονάντ φλαμάντ (carbonade flamande ή à la flamande) είναι ένα παραδοσιακό πιάτο, με βάση το κρέας, αρχικά αγριογούρουνο αλλά σήμερα έχει επικρατήσει το μοσχάρι, τα κρεμμύδια και την σκούρη μπύρα. Η ονομασία carbonade, προέκυψε μάλλον από την "καρβουνιασμένη" όψη της, καθώς το κρέας και η σάλτσα του παίρνουν σκούρο χρώμα, τόσο απο την μπύρα, τα καραμελλωμένα με σκούρη ζάχαρη κρεμμύδια, αλλά και από το πολύωρο μαγείρεμα σε χαμηλή φωτιά.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το illaboratoriodimmskg.blogspot.com