80
Υλικά
- πατάτες 4 τμχ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- τζίντζερ 1 κσ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- αρακάς 1 φλ
- μουστάρδα σε σκόνη 2 κγ
- κουρκουμάς 1 κγ
- πάπρικα 0.5 κγ
- κύμινο 1 κγ
- garam masala 1 κγ
- μαύρο πιπέρι 0.5 κγ
Σήμερα θα φτιάξουμε ένα παραδοσιακό vegan κάρρυ από την ινδική κουζίνα, με πατάτες και αρακά. Η συνταγή ονομάζεται allo dum αλλά βέβαια είναι προσαρμοσμένη στα δικά μας μέτρα, αφού δεν χρησιμοποίησα κάποιο δυσεύρετο υλικό της ινδικής κουζίνας. Ετοιμάζεται πολύ εύκολα, είναι γευστικό και μπορείτε να το σερβίρετε ως συνοδευτικό.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com